Галерия

blog

Интересни моменти и атрактивни снимки от сезон 2019: - Лазарово 2019 и Лясковец 2019

всичко

blog

Лазарово 4х4 Екстрийм!!! Да си припомним най-добрите моменти през годините.  

всичко

blog

Атрактивни моменти от Траялен шампионат 2016

всичко

blog

На 21 и 22 май за 10-ти път ще се проведе Лазарово 4х4 Екстрийм. Да си припомним най-добрите моменти през годините.  

всичко

blog

Приключи фотоконкурсът организиран от Никон и ФотоСинтезис. Подборът е от екипа на ФотоСинтезис: Победителят за тази година! Вероятно нашият избор донякъде Ви изненадва. Не е типично очакваната динамична снимка, портрет, някакъв опасен момент и т.нт. Избрахме този кадър заради отлично предаденото усещане за съвместната работа на екипажа и машината, с която сякаш навигаторът се опитва да комуникира и да я насърчи с поглед; напрежението и очакването - дали ще бъде преодоляно препятствието; ин

всичко

blog

Тази година в клас Екпсерт участие взеха 13 екипажа. Всички бяха с извънземни машини и състезанието беше едно от най-оспорваните досега. Разградският екипаж Илиян Илиев / Мирослав Иванов вече има много сериозна конкуренция в лицето на Радослав Колев и Кайо. Състезанието се отличи с много интересен паралел, така наречената "Хоби зона", в нея състезателите от клас експерт преминаха трасето на клас Хоби. Оказа се че клас Хоби, на собственото си трасе са много по-бързи от екпсертите. Победителят в "

всичко

blog

Приключи поредното издание на Лазарово 4х4. В клас Хоби участие взеха 22 екипажа, като за първи път има и международно участие на екипаж от Гърция. Трасетата и двата дни бяха тежки, но състезателите с майсторство и сърце се бориха с тях. Победителите в клас Хоби са: 1 място : Валентин Николов / Евгени Владимиров от Своге с 1991 точки. 2 място: Мариян Стоянов / Димитър Паунов от Своге с 1931 точки. 3 място: Данаил Йорданов / Тихомир Асенов от Чипровци с 1846 точки. Първите три тима

всичко

blog

Снимки от двата състезателни дни на клас Експерт.

всичко

blog

Снимки от клас Хоби и двата състезателни дни.

всичко

blog

Снимки от първия ден в надпреварата на клас Експерт.

всичко

blog

Снимки от официалното откривана на Веригата 4х4 Екстрийм и първото състезание.

всичко

Сливен 4х4

27 февруари
blog

Второто издание на Сливен 4х4 се проведе края на месец юли. Въпреки горещото време състезанието предложи много емоция на публиката и се отличи с много добре подбрано и балансирано трасе.

всичко

blog

Екстремните зони от третия ден на "Изгубени в Лудогорието - Епизод 2013". На този терен ще се състои и Разград 4х4 Екстрийм. Трасето е много разчупено и има много естествени препятствия.  

всичко

blog

През 2012 година в с.Зверино за втори път се проведе траялно състезание по затворено трасе.Ето и малко кадри от интересната надпревара.

всичко

blog

Изданието от 2012 на състезанието единодушно може да се нарече най-успешното досега. Трасетата и за двата класа бяха нови и по-атрактивни. В клас "Хоби" трасето беше много по-дълго от предишните издания и класирането се извършваше по точкова система, на база преминати екстремни зони. В клас "Експерт" новите елементи бяха зона с масов старт и зона с отвесно спускане.

всичко

Състезания за 2020

 • 1 - 2Август

  Бабово 4х4 Екстрийм

  начало 10:00

 • 29 - 30Авг

  Зверино 4х4 Екстрийм

  начало 10:00

 • 26 - 27Сеп

  Севлиево 4х4 Екстрийм

  начало 10:00